Jak jsem ke dvacetinám přišla

Jak jsem ke dvacetinám přišla

Anotace: Právě jsem to objevila ve složce s básničkama, tak snad se bude líbit :)

Rok se s rokem sešel
a vlastně ani nevím jak,
už je tomu zkrátka tak.

Najednou mi není deset
a hračky mě už nebaví.
Kéž bych mohla zmáčknout reset
a obnovit to bezpráví.

Není fér,
že tak rychle vyrostla jsem
a najednou jsem dospělá.
Vždyť,
ještě před chvílí jsem,
byla holka praštěná…
Autor Taloued, 26.12.2012
Přečteno 470x
Tipy 2
Poslední tipující: kudlankaW, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rytmus věru neladí,
avšak metafory
pobaví i pohladí
všemu tedy navzdory

ponoukám TIP

a věř si, bude líp!

08.01.2013 22:50:58 | kudlankaW

Roztomilý:-)
RM.

26.12.2012 15:22:43 | Robin Marnolli

děkuju :)

26.12.2012 19:08:22 | Taloued

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí