Jiskřička

Jiskřička

Vánoční hvězda na nebi září

v dlaních omrzlé splíny

rosa na krajíčku

pošlapaných snů pár - z hlíny

ledová vzpomínka na chviličku

 

na upřímnou radost

na víru v porozumění

hlavně žádnou starost

ne-cítím souznění

 

světýlka v oknech však září

a lidská srdce neměknou

kéž rozhořelo by se svící na tisíc

a láskou rozžehly nám tváře

 

..půlnoc se blíží

poklady Země vydává

snad do správných rukou..

 

U oltáře tiše prosím...

Autor padající do neznáma, 28.12.2012
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimavé podání,pokud bych měl možnost na nadpis,tak jiskřička...

08.01.2013 17:44:39 | Danger

skvělá básnička...o)

28.12.2012 12:17:51 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí