Sbohem s Bohem

Sbohem s Bohem

Anotace: <p>P&aacute;nbů mi napsal psan&iacute;</p> <p>Že nen&iacute; milov&aacute;n&iacute;</p>...

Pánbů mi napsal psaní

Že není milování

Že není milování

Když chybí požehnání

 

Vzkázal jsem Pánu Bohu

Že milovati mohu

Že milovati musím

Nezná kdo neokusil

 

Že prý se vzpírám Pánu

V nebe se nedostanu

Z nebes  se nepodívám

Když já je na zemi mám!

 

Napsal  jsem Bohu zpátky

Že život je moc krátký

By jsme jej promrhali

Kdybychom pořád psali

 

A tak jsme vedli zpříma

Bez listonošů z Říma

Mlčky mi zapravdu dal

Jen hlesem by odporoval

 

Pravda se různě skrývá

Zvlášť když se pozohýbá

Podstata skryta v masce

V milování a lásce.

 

 

Autor Bolder, 28.12.2012
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí