.....

.....

Anotace: Moc se omlouvám za název později ho doplním... :)) A děkuji za přečtení :)

Ze světa stínů

za úplné noci

přeběhla pole

   - bez pomoci -

 

Procitla v dáli

   - v černotu Světa -

   - v žal a bez notů vět -

Chce se vrátit zase zpět

 

Zase zpátky do úst vody

zpátky přes ty hory,

do korun stromů

   - chce tam hned -

 

Za pomoci něžných vět

svolává bohy domů

svolává je zase zpět

    - Na mě nekoukej já Ti nepomohu,

             ale zato změním Svět -

       

Autor zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, 28.12.2012
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: lucie.Tee
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí