Vločky

Vločky

Anotace: S. P.

Sbírka: Ereškigal

 

V poklidu snášejí

všechny hříchy

Jedna s druhou

v tichu měst

 

A ty postáváš

s rozpuštěnými lusky

po ramena

si snažíš vsugerovat

                        ticho

 

Bílé perly klidu

za tenkou plují hladinou

Čistě a apaticky -

hledají dno,

 

jenže řev dítěte

leze za tebou

Jak pára,

plyn z výfuku

 

Snažíš se utéct,

nahá – bosá

do trní mrazu

a ticha

 

Zapneš plyn,

skloníš svou hlavu

a už za pár chvil

to ticho pohltí

                    tebe

Autor somewhere, 28.12.2012
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí