♥ Život jde dál

♥ Život jde dál

Anotace: až láska odletí...

Sbírka: (°+°)Divné město(°+°)

♥ 

Až láska

ˇˇˇˇˇˇˇˇ    

Až láska odletí v srdci se neztratí

zůstal jsi v paměti.

Neptáš se ,jak je ti?

......“to ani nejde“……

 

Pohladím kytku co jsi mi dal

ty vrátíš polibek který jsi vzal.

Po tváři pohladíš,šeptat nic nemusíš.

Ráno se probudím,byl jsi můj sen,

……“to už vím“……

 

Přečtu si dopis co jsi mi psal

smutná je vzpomínka.

…...“kdo mi tě vzal“……

 

Kytka už dávno zvadla

slza mi z oka padla

na dopis schovaný

ten,od tebe z lásky napsaný.

……“život jde dál“……

 

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

 

 

Autor Květka Š., 28.12.2012
Přečteno 365x
Tipy 15
Poslední tipující: Linzerka, Jiná, Psavec, Doradan, Kett, střelkyně1, Joe Vai
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vono se to lehko řekne že..život jde dál a zůstávají jen vzpomínky..

31.12.2012 12:16:07 | Jiná

Pěkné...ST...

28.12.2012 20:53:32 | Doradan

chjo...snad bude se ti zdát i tuto noc a všechny další příští...o))

28.12.2012 18:35:44 | střelkyně1

I když z ní cítím smutek, přesto pohladila...
jako všechny Tvoje verše...

28.12.2012 18:30:52 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí