Už není žádný důvod, proč křičet

Už není žádný důvod, proč křičet

Anotace: ..

Možná ti nový den přinesl
úžasný nápad jak žít,
ale je pozdě
už není žádný důvod, proč křičet
pro život.

Den za dnem tvá válka
zkouší bojovat
za uznání
už není žádný důvod, proč křičet
o zbraně.

A jednoduše,
mlha ti v mozku
padá na srdce
a to netluče,
už není žádný důvod, proč křičet
pro nadechnutí
Autor Aaliyan, 28.12.2012
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Miriska, Bol, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí