řeč stromů

řeč stromů

Anotace: Křeč stromů ??

plot kolem našich tenkých kmenů
bezpečí
cítím změnu
a tvoje míza vlažná
dávno neléčí

opadaly
teď se zvolna snáší
přezrálé listy pocitů
větve propletené k nebi míří
snad být slunci nejblíž
nejsi tu

ti kolem
stínem brání
jak moc se toužím rozhlédnout
na všechny strany
vědět jistě
že jsem OUT

z tvé hry
poslední z výher cenných
nad kterou hrdě si tak stál
tvá kůra popraskala
jemný nádech zmizel
a ty
ses smál


zvadlá a osamělá
jaro lákám
zatímco kolem
vládne mráz
Autor poetka, 29.12.2012
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: Radhuza, Aťan, Joe Vai, Květka Š., Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí