Ruská ruleta

Ruská ruleta

Anotace: - - -

Sbírka: Ereškigal

Cvak

 

Holčička se žvýkačkovou bublinou,

co spolkla v mrknutí oka

nad sklenkou mléka

zámek z lega pro princeznu

 

Cvak

 

S nízkotučným jogurtem

a lupínky rozblemcanými

naivní touhou po lásce,

co po vzoru se nekoná

 

Cvak

 

Zmatená holka, co nezapadla

s úsměvem smrtky a srdcem vraha

Bez snů a nadějí

zběsilou touhou po životě propadlá

do nebytí studnotou vodnoprázdna

 

Cvak

 

Realistka bez iluzí,

chlapečkova feministka!

S krutou pravdou bez milostí,

empiričkou do krutosti – života.

 

Žít – žít a zůstat naživu

Žít a zažít ...

                        Prásk

Autor somewhere, 29.12.2012
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí