Oko duše

Oko duše

Anotace: - - -

Sbírka: Ereškigal

Vypoulená bulva skotu

připravená k preparaci

Prázdná a přitom

dokonale celá

 

Kousek po kousku

studuj její záhyby

součásti a

přehyby

 

Pořád dokonalá?

 

Úsměv v horizontu vyžehlený

a prázdno,

tupé prázdno

nedomrlé ženy!

 

Bubny

neznámým rytmem

třesou tvými údy

a nedovolí ti

se zastavit

Autor somewhere, 29.12.2012
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí