~Rampouchy?

~Rampouchy?

Anotace: Lízání rampouchů se mámám nelíbí...

 

 

~Rampouchy~

 

Lízání rampouchů se mámám nelíbí...

*~~*~~*~~*~~*

 Třpytivé rampouchy

 ze střechy visely

 slunce se na ně usmívalo

 ony pak tát

 tak trochu musely

 to potom z rampouchů

 pršívalo.

 Každá ta kapka

 pomalu padá

 už je z nich malá louže,

 jak slunce schová se

 a zase mrzne

 na zmrzlé kaluži

 tam vždycky to klouže.

 Klouže se

 kluk,holka i děda

 a ani dědovi

 to moc práce nedá,

 vrátí se v vzpomínkách

 do dětských let

 ..i tenkrát“

 byl skoro před každým domem

 uklouzaný led.

 Brzy ty rampouchy popadají

 ledové úlomky

 zůstávají,

 do kapes je ale nedávej

 jen ty čisté

 jako lízátko si olízej…

 A dávej pozor ať tě máma nevidí

víš, lízání rampouchů

se mámám nelíbí.

 

 *~~~~~~~~~~~~*

Autor Květka Š., 29.12.2012
Přečteno 633x
Tipy 15
Poslední tipující: Linzerka, Jiná, Psavec, Avola, Joe Vai, střelkyně1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva, Květuš. ST.

30.12.2012 12:01:59 | Psavec

opět kouzelná ;)

29.12.2012 15:25:05 | Joe Vai

to je asi nějaké kouzlo v tvých pohádkách co mám tak ráda:))

29.12.2012 13:41:40 | střelkyně1

tohle se mi strašně líbí

29.12.2012 13:40:49 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí