Gorgonina krev

Gorgonina krev

Anotace: - - -

Sbírka: Ereškigal

Proč jsem ji spolkla,

co mě to popadlo?

První kapka krve...

s touhou v ní se utopit

 

A nežít...

být ve vodnoprázdnu

vznášet se v něm

a vnímat jen

modrozelenou krásu

 

Jsem žena nebo jenom stín?

První nese smrt

a druhá život...

 

Kde je ta druhá?

Autor somewhere, 30.12.2012
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí