Já stárnu

Já stárnu

Anotace: - - -

Sbírka: Ereškigal

Stárnu

cítím jak trouchnivím

jak odlézá mi maso z kostí

s červy nedojedenými

ostím

 

Tlí a prahnou po vodě

a když zaprší

tak nehnou ani brvou

a lakují si nehty

a myslí si kdoví co

když se takhle vyfiknou

 

Jenže teď jsi po životě

oplýváš jen smrtí

a nehneš ani brvou,

když ztuhne ti úsměv

v zubech

 

Já stárnu!

mrhám životem

stísněností v sobě

a odlézá mi maso z kostí

s červy nenasytnými

obludností

               nenaplněnosti

Autor somewhere, 30.12.2012
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí