Dvě poloviny

Dvě poloviny

Anotace: 6.10.2012 asociační proud na asociační proud

Vejce v mikrovlnné troubě,
polibek s příchutí máty,
porno v televizi,
zrušené odpolední vyučování,
nezaměstnaný řemeslník,
opožděný výraz
se zrychleným tlukotem srdce,
iracionálno z naivity podpořené vírou,
černoch nenabízí noční hamburgery,
mezilidské vztahy
nejsou zpřetrhané pavučiny
každodenních závislostí,
sny o spálené řadovce
a neochota doučování z angličtiny,
odmítání poslušnosti,
kostelní zvony tě naladí
na předčasnou snídani,
stačí říct:
exploduje,
když máš rád její čaj,
nikdy neviděno
a těšil ses, až se uskuteční
cesty bez cíle,
kdy bolí přemýšlení o prázdnu,
změna skutečnosti tě vyvede z míry,
stáváš se individualitou,
vyplněnou prostorem tady-a-teď,
beránkem, vnímajícího osmdesátky v kuchyni,
stačí říct:
dej si další pivo
a na všechno
zapomeň.
Autor animovaný medvídek Pů, 30.12.2012
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí