KAPKY

KAPKY

Anotace: <p style="text-align: center;"><span style="font-size: medium;"><em><strong>D&iacute;v&aacute;m...

Dívám se jak deštěm pláče svět

poslouchám jak na parapet

dešťové kapky hrají blues

právě se končí ten náš kus

od zítřka už si nebudeme lhát

že mít rád je stejné jako milovat.

 

Už meluzína v komíně

se směje téhle novině

tak jako se vždycky smála

když jsem sama usínala

a kapky, co mi tekly po tváři

končily svou cestu v polštáři.



Autor vanulka71, 30.12.2012
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je fajn, ale font se mi nelíbí...

07.01.2013 22:55:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí