LP dnes

LP dnes

Anotace: <p>1. máje léta páně dnes</p> <p>šílený nápad...

1. máje léta páně dnes

šílený nápad mi do hlavy vlez

napadlo mi pořídit si lásku

je jedno či z konfekce nebo na zakázku

 

Jenže kde se vlastně  láska shání

kde je tohle zboží dneska k mání

na netu o něm není ani zmínka

tak marně pátrám ve vzpomínkách

 

Vzpomínám, jak u nás v rohu náměstí

stávala  malá soška pro štěstí

pod korunou staré lípy´

baculatý amorek s lukem a šípy

 

Každý kdo mu křídla pohladil

 každý kdo o lásce  snil

doufal, že amor pomůže

najít  správnou ženu  pro muže

 

 

Autor vanulka71, 30.12.2012
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí