~Náladová

~Náladová

Anotace: to je někdy ale den...


~Náladová~

 ~~~~~

~~~~~~~~

 Dnešní den

 je tak trochu náladový,

 ptám se proč?

 Ale nikdo mi neodpoví,

 dnešní den

 snad za to ani nemůže,

 kdo mi mou náladu

 zlepšit pomůže?

 Boty mě trochu tlačí

 na kabátě mi knoflík upadl,

 šalina před nosem ujela

 sníh zase napadl,

 v tom krámě mi prodali

 ten vyhlídnutý svetr.

 A teď?

 Pro změnu zase prší.

 Asi se zbláznil

 i svatý Petr.

 

 Nálada pod psa

 a nebo pro kočku,

 večer jsem spálila

 ještě i vánočku.

 Den jako blbec

 někdy nás navštíví,

 spraví to noc

 anebo nespraví?

 

 Dobrou noc.

 Třeba ten den zítřejší

 bude už zářivý,

 ale to se neví.

 Bude náladový?

~~~~~~~~~~

~~~~~

Autor Květka Š., 31.12.2012
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Linzerka, Pablo Kral, poeta, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí