Myš

Myš

Anotace: ...

„Je to myš!“ volali po náměstí
A v očích jim svítilo
Vítěznou radostí -
- „Už se to chytilo!“
A slizkýma rukama
Čichali ke kožíšku
Cpali ji dortama
„Máme tu myšičku!“
Dali jí oblek – frak
A boty ušili pavouci
Ovšem za malý plat
A to se mohli utlouci!
„Drahá je to myš!“
Volali poddaní
„Počkej, ty uvidíš!
Ze zámku vypadni!“
A tak se myška,
Dnes ráno sebrala
A za prázdného bříška
Se ze zámku belhala.
Našli ji náhodou
Krmit ji chtěli
Však co s obludou
Co jiní by snědli …
Autor Aaliyan, 01.01.2013
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí