Strach

Strach

Anotace: ...

Mám strach pohlédnout do Tvých očí
Snad bojím se že najdu sama sebe
Zjistím, že i beze mě se Tvoje Země točí
Že slunce svítí a mráz zebe.

Mám strach, že když Tě opět obejmu
Objetí Tvé bude slabší nežli prve
Těch zranění se bojím nejvíc
Těch, co zabíjejí bez kapičky krve.
Autor aeshna, 01.01.2013
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Wor, Bunney, NEUROBEAT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není lásky bez bolesti

02.01.2013 00:19:31 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí