Jsi

Jsi

Anotace: ...

Jsi alfa, ale ne omega mých dní
Jsi hvězda, ale ne jas co září v ní
Jsi jin, co jang mi k němu chybí
Jsi lež, co říkat pravdu slíbí.

Jsi ten, co říká jak jsem skvělá
Jsi vrabec v hrsti, když holuba bych chtěla
Jsi lucerna, co temným světlem svítí
Jsi Valentýn, co nerozdává kvítí.

Jsi princ na kulhavé mule
Jsi horko, když se blíží k nule
Jsi, a chci být blízko Tebe
Jsi…
Autor aeshna, 01.01.2013
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: NEUROBEAT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...konečně nedostižná.

02.01.2013 00:18:35 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí