Až za hrob

Až za hrob

Anotace: ---

Až za hrob a přes něj dál

vždycky to přejde

jako zerav zídku krchova

 

slib to

slíbím a přelezu

rozpraskané cihly s lovčíkem

 

jednou já budu v té jámě

a jiný slíbí

že nezapomene

 

pak přeleze to rozpadliště

lovčíka chytí do akvárka

a padne s úlevou

 

- tentokrát jsem přežil -

 

jo, jednou jsme žili

to je vše

Autor somewhere, 02.01.2013
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí