Pohanská

Pohanská

Anotace: ...

A proč jsi sem chodil,
do stínu starých dubů?
Proč je hřbitov na hraně
pole a údolí, co krade řád?
A proč jsi se narodil,
když měl by ses jen strašit?
Pár kapek do dlaně
a utíkej dál...

A proč vítr utíká
všem pokusům o neděli?
Proč je pohan v mohyle
a Němec ve střepech?
A proč smysl uniká,
když nemáš pro strach spaní?
Proč zpívat unyle,
když není čas stát?
Autor voedor, 02.01.2013
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

asi měl chuť na pohanku...

28.01.2013 16:07:21 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí