Spero..

Spero..

Anotace: ....jsem si vědoma pošetilosti své...i daných slov psaných:)

Jak jsem mohla být hloupá.
A zahodit sebe, pro tebe.
Nebýt sebou.
Němou.
Jen kňourat.
Prosit.
Ani kouskem bytí já.
Zavřená.
Bezcitná.
Nedostupná.
Jen loutka na provázku.
Nevydám hlásku.
Jen prosím.
Zprávy do půlnoci trousím.
Pro co?
Pro nebe?
Která si mi nikdy nedal.
Ani poprvé.
Ani podruhé.
Snad potřetí?
Doufat.
Schopna doufat.
Že.
Doufat přestanu.
Autor Loveless, 03.01.2013
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí