rain (déšť)

rain (déšť)

Anotace: záchvat poezie

stéká kapka po okně.
\pomalu
cítím ji ve vlasech.
\šeptáv tolika hlasech.
stále teče.
\až na zemavšak neusychá

pomalu se vsakuje
\do zeměsvou moc ukazuje
\rostliny čekají
svými kořínky ji vsakují
a já stále čekám
\přestane pršet?
přestalo.
celou přírodou to pohnulo.
\vyrostla do výšky\do krásy
květiny pomalu rozkvetly.
svou barevnost ukázaly.

je v ní i pro tebe květina
\růže\červená\kterou ti dámaby jsi byla ještě více nádherná.
Autor Zayo, 15.01.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, něco v tom je, ale hodně chyb a ty narušujou čtení...

20.09.2007 14:53:00 | dream in emptiness

zdá se mi to nebo jsi stále lepší...???...beze srandy...lol...prší:)...citové kapičky lásky...:)

19.01.2007 19:32:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí