navzdory osudu ještě žiju

navzdory osudu ještě žiju

Anotace: ...

tam dole

ve sklepě všech očekávání

v krabici s nápisem cukroví

najdeš to zelený tričko

to co jsem ti ho narychlo svlékla

vždyť víš 

tenkrát v úterý

je tam ještě spousta roztodivných věcí

a pocitů mnoha barev i chutí

zvlášť těch hořkých

to když jsem se ještě bála smrti

zameť všechny drobky od snídaně pod koberec

a taky slib mi

že už to neudělám

a já ti řeknu

že už se nebojím

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Sarah, 04.01.2013
Přečteno 391x
Tipy 7
Poslední tipující: maliska, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

osudu navzdory...ani středy...

30.01.2013 08:23:33 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí