Mantra...

Mantra...

Sám sebou,
přetvářku nezapomeň
vzít tou cestou,

toulavou

a dál se nevracej.

Svět snílků hledáš,
nevíš kam jít.
Po cestách si sedáš, 
-ty slova-nemůžeš najít.

Brodíš se závějemi zlomených srdcí,
do duše zbloudilých dní
a se sny bláznivý holky,
která ani kamenem nedohodí
Do tý řeky snílkovských řečí 
            a básnického snění.      

-snít- a bdít
žít a -chtít žít- 
                    (Životem nekonečné fantazie)            
-bláznit- a žárlit 
                    (Láskou, která vše přežije.)                    

Už to slyšíš ?
To je ta mantra snílka,
kterou si nikdy nenašel.
Mantra,
která tvým životem prosvištěla 
už milionkrát. 

A tys ji 
nechápal

Teď už rozumíš? 

Rozumíš těm věcem,
co donedávna byly probodnuty mečem.
Teď už konečně žijou dál.

Autor zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, 05.01.2013
Přečteno 383x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí, docela.

05.01.2013 16:03:11 | Robin Marnolli

Docela se mi libi,jen mi dojem kazi urcita nejasnost. Pises
tu o nem,tak,jak muze najednou jit se sny blaznivy holky
co ani kamenem nedohodi. Vis? Jen to ndjak treba lip definovat.

05.01.2013 12:32:00 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí