Konec

Konec

Anotace: Já jsem ten co nad tebou drží prst Jsem ten kdo na tebe pošle smrt Pořád nad tebou lámu...

Já jsem ten co nad tebou drží prst
Jsem ten kdo na tebe pošle smrt
Pořád nad tebou lámu křídla
Tak už pochop ty pitomý pravidla

Svíce ti už dohořívá
ty cítíš že je ti zima.
Smrtka si už brousí kosu,
za chvíli bude u tebe hochu.

Pravidla si bohužel porušil,
přitom jsi to vůbec netušil.
Měl sis přečíst ten starý cár.
co ti ďábel podával.

Podepsal si bez odmlouvání,
ještě k tomu krví svojí.
tak proč teď brečíš,
na zemi zas klečíš.

Před tím si na kolenou ďábla prosil,
že bys kuli tomu vše okusil.
Jen ať ti dá vše po čem toužíš,
po čtení pravidel prý netoužíš.

teď to tady máš,
propadáš v pronikavý pláč.
ta tvá proklatá duše,
ve věčnosti kluše.
Autor Stín, 05.01.2013
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Dark Princess, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí