Už to bude rok

Už to bude rok

Anotace: když nic nečekáš, ono se něco stane:)

Chtěli jsme spojit naše kamarády,

 

/Musíme jim ukázat, že to nic není,

jít spolu ven!/

/Co třeba dneska?

Máš čas?

Já zrovna píšu něco do školy

a potřebuju záminku,

abych toho mohl nechat,

tak mi ji dej../

 

kuli jsme pikle,

chtěli jsme dát ty dva dohromady,

nakonec se nám podařilo

dát dohromady dvě a dvě

(výhodný balíček

ve jménu povánočních slev)

a už jsme byli spolu i my

ani jsme nevěděli jak.

 

A dneska to je rok,

co jsem ti odepsala

/Co třeba o půl šesté?:)/

.............................................

Potom jsme se procházeli nazdařbůh po vsi

a bylo nám jedno,

že jdeme bezcílně.

A přestože mi drkotaly zuby,

zahříval mě smích

a já se cítila tak lehce

a tak zvláštně šťastná,

přestože jsem zatím pořádně nechápala

proč.

Autor Nussichoco, 07.01.2013
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: honnnzik, Petbab, Sarah, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný.

07.01.2013 12:23:41 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí