23.

23.

Anotace: Někdy...

Někdy je mi hrozně,
někdy hůř.
A to je nevhodné.

Imaginární slza mi stéká po tváří,
nevidíš ji.
Já nemám naději, jen motor.

Ten, co mě žene dál i v beznaději,
ten, co mě posílá do bojů s mlýny.

A taky mám ten hlas,
co mi říká,
že je to stejně všechno beze smyslu.
Autor slunovrat, 09.01.2013
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí