Do hlubin

Do hlubin

Anotace: ...

Přístroj bez obvodů
solí oceány
uvadlá růže
otrok, co nemá pány.
 
Zmatené ptáče
vypadlo z hnízda
usedavě pláče
a v uších mu hvízdá.
 
Lasyce co padla
do pytlácké pasti
stará taškářka
prodává zlé masti.
 
V hlavě dutoprázdno
s ozvěnou mi tančí
nechci začít znova
postrádám kly kančí.
 
Postrádám jiskru
co dopředu sílu dává
a posunuje vzhůru
 
do hlubin upadám...
Autor Světlonosič, 10.01.2013
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí