Ztracená idea

Ztracená idea

Anotace: ...

Oceány sly padlých
z očí milionů.
Kroky
věčných bláznů.
 
Jako ruka, co z hladiny se tyčí
bez těla
bez majitele.
Proč se tam tyčí?
Nikdo neví.
Prostě si tak pluje...
 
Morbidita?
Ne...prázdné myšlenky
postrádající tvar
temně
obmotávají tě.
Navozují žal.
 
Červená se smísí s čenou
a bílá zaniká.
Není to obraz.
Je to idea, jež navždy uniká
a mizí
a ticho se do ní vkrádá.
Již více
ji nikdo nepostrádá...
Autor Světlonosič, 10.01.2013
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí