Papírový drak

Papírový drak

Anotace: ...........

tak jako větrem
papírový drak
unášen jsem životem
stejně tak

v poryvech měním směr
v bezvětří padám k zemi
ačkoli plný děr
přestat nechce se mi

navzdory všemu
navzdory všem
vidím obzor
letím k němu
dokud letím
jsem

kolik na světě draků
neb připadám si sám
tak snadno z výšky mraků
dolů
propadám
Autor James Libustka, 10.01.2013
Přečteno 361x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiná, somewhere, Avola, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí