NEJSI JEDINÁ

NEJSI JEDINÁ

Anotace: ....

Empatie hnízdí v prstokladu
vlastní neúcty
když dohořívá plamen tlachání a keců
bez ladu a skladu
hliněné revolty
a tvé srdce je kostka ledu

krkolomný let nesvedu
víš trpím
tak nezavírej
a za okny leží smrt
i štěstí
trpké poznání
na body vedu
protože nikdy nespím
tak neumírej
tenhle vrt
do duše není poslední

to je jen začátek
amortizace tvých pocitů
protože křídla nebudou
a slunce je jen trapná zdechlina
v tlamě dravce
uvězněná v přítmí lásky
lehce úšklebků a porážek
pro paklíč od bytu
když krásky měsíc podvedou
a ani ty nejsi jediná
na vratké lávce
a pro to……….. dorůstají ti masky.
Autor ZILA78, 11.01.2013
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: Jin&Jang, Gabriela Green, Psavec, Trystan ap Tallwch, Sarah
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá úvaha :-) Mě osobně se báseň velmi líbí :-)

06.05.2014 22:16:30 | Gabriela Green

Děkuji byl to takový výlev pocitů

06.05.2014 22:20:11 | ZILA78

Je to z toho cítit, pocity, emoce... Asi proto se mi tolik líbí... Báseň od srdce.

06.05.2014 22:21:30 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí