Magická hlubina

Magická hlubina

Anotace: Utopení u topení

Gilliatt na skále stojí
pod ním stoupá hladina
o rybu stařec se bojí
Santiago svaly napíná

Hlubinou temnou
jsem o kus dál
někde pode mnou
je svatý grál


Chytím se delfína
i přes tvé hoře
zavře se hlubina
krutého moře

Smutný pán ve fraku
dá jen pár schodů
mládenci od VaKu
odečtou vodu
Autor orso, 13.01.2013
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí