Nemyslím a padám

Nemyslím a padám

Anotace: ...

Je to celkem zvláštní,
že chceš být mou vášní.
Asi ještě nejsem připravena,
být o své srdce oloupena.

Vždyť se známe teprve chvíli
a vidím, že jsme každý jiný.
Jsme jak dva magnety
s opačnými póly.
Vím, jsme z jedné planety
s mnoha monopoly.

Možná jsi ten pravý
a já příliš váhám.
Však už dlouho moje hradby stojí,
ale neboj, už nemyslím a padám.

Zavírám oči a čekám,
co se stane.
Snad pro tebe moje srdce
bít nepřestane…

Slíbil jsi,
že chytíš mě a nepustíš.
Snad své slovo dodržíš…
Autor Taloued, 15.01.2013
Přečteno 379x
Tipy 7
Poslední tipující: Danger, Metcheque, Anjesis, James Libustka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo láska komplikovaná je a vždy bude ,ale nikam se nežeň pokud váháš...

11.03.2013 15:07:01 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí