Abraham Lincoln

Abraham Lincoln

Anotace: Moudrý muž

„Nejsilnější zbraní na světě je srdce dobrovolníka“
Ať už bohatýra,knížete či rolníka

Mějte na paměti, že tím nejdůležitějším je Vaše rozhodnutí dosáhnout úspěchu.
Žijeme ve spěchu,vystaveni každý den posměchu.

Většina lidí je tak šťastná, jak šťastná se rozhodla být.
Rozhodli si svůj život žít.

Abraham Lincoln byl nejenom muž,byl to muž pevných zásad
co začal v té zemi prasat,pravdu hlásat...

Žil si svůj sen
ŽÁDNÝ OTROK
SVOBODA PRO KAŽDÉHO
a tak když nastal rok:
1863,ledna prvního:
tato slova znova zazněla:
ŽÁDNÝ OTROK
SVOBODA PRO KAŽDÉHO

Abrahame Lincolne veliký to politiku
hluboce se Vám klaním
A poděkovat můžu jen tímto psaním..
Autor Jacob P. Verlaine, 15.01.2013
Přečteno 586x
Tipy 2
Poslední tipující: Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"nebojte se, děti, umírají jen zlí lidé"
"a co Abraham Lincoln?"
"ten prodával školákům otrávený mlíko"

mě to nedalo, prostě logika Houmra Simpsna :)


Zajímavé téma, Jacobe :)

15.01.2013 22:06:07 | CCGREE

Díky ti za koment:) tak snažím se psát co cítím:)
Houmer je skvělý:)

16.01.2013 16:16:54 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí