čekání

čekání

Anotace: jednou najdu v sobě cestu k pokání

čekám až najdu v sobě sílu lepší být

a všechny své špatnosti za dobro vyměnit

 

čekám až lidé kolem mne budou chtít lepší být

a druhé lidi pochopit

 

čekám až politici přestanou se mezi sebou přít

a zájem začnou o lidi ve svém národě mít

 

čekám na osudové setkání, které do mého srdce klid a mír přinese

a se vším špatným ve mně zatřese

 

čekám však už více jak 40 let

a pomalu už ze mne bude kmet

 

změna stále není v mém srdci znát

a já se ptám kde jí má brát ?

 

zda u lidí,kteří stále jenom reptají

a pozitivní řešení nemají  ?

 

dnes v noci jsem měl krásný sen

kdy stoupal  jsem ze země výš a výš

 

a pojednou zmizela zemská tíž

a já jsem uviděl nový svět

kde žít bych chtěl hned

 

tam láska a cit přebývá

a nikdo zde trápení nemívá

 

je to svět andělských bytostí

které svojí láskou naše starosti přemostí

 

co proto,abych s nimi jednou  mohl  trvale být

musím udělat a jaké vlastnosti mít  ?

 

nevím a proto se vás všech ptám

co udělat abych tam pak mohl stát

 

abych se tam mohl setkat s těmi,které mám rád

a mohl se pak celý čas s nimi smát

 

věřím, že  neboudou tam žádné slzy, starosti

a jiné bytosti nás s láskou pohostí

 

proto sobě i vám slib dám, že už nebude v mém

srdci zloba, splín,

a že s láskou k druhým lidem se pokusím svůj život zde žít

 

 

 

 

 

Autor jiří slunce, 18.01.2013
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí