Sám

Sám

Anotace: Za hradbou bolesti, stojíce sám. Pohledem prázdným, naději hledám. Za hradbou ze...

Za hradbou bolesti,
stojíce sám.
Pohledem prázdným,
naději hledám.

Za hradbou ze snů,
ležíce nehybně.
Myšlenka ztracených dnů,
pomalu sžírá mne.

Za hradbou z iluzí,
sedíce strnule.
Spása nám nehrozí,
sledujte pozorně.
Jak rychle se rozplynou,
představy o štěstí.
Jak tiše zahynou,
ve výkřiku bolesti...
Autor Kersin, 18.01.2013
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Metcheque, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí