Existence chatrná

Existence chatrná

Anotace: ...

Sbírka: Básnická klauniáda

Poruš zvyky co Tě stále
táhnou k zemi..
Nech křídlům možnost letu.

Jednou už nemusí být šance.
To až Ti je dolámou,
přelomí srdce
a zbytky pohodí u bordelu.

Tam v té špíně,
prachu..
Sebere ho stejně špinavá
prostitutka..
S mašlí ve vlasech
a štrasovými náušnicemi.

Najde půlku a druhou
pohodí a propíchne jehlovým podpatkem,
nač míti obě...

Ta půlka bude žít..
ještě chvíli...
než ji postupně rozdá
všem, jež ji o ni poprosí...

A z Tebe nezbyde nic.
Vydýchneš poslední slova
do ranní mlhy.
U silnice, v příkopu
s posledním přáním..

Chci být a žít..
Existovat..
Autor lucie.Tee, 19.01.2013
Přečteno 478x
Tipy 9
Poslední tipující: Metcheque, kudlankaW, Miriska, Sarah, poeta, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní
v podvazcích
uvězněná
báseň....
Snad je to
o tom,
že jistá dáma
přeje si být
chtěná
vážená
a ctěná
a dovolává
se pozornosti
muže,
jenž pro ni mnoho
znamená...
a nabádá muže
mít se napozoru
...je nádherná
ve svém snažení

a
za

okny

mráz kreslí


z nebe

S
N
Ě
Ž
E
N
Í

19.01.2013 15:40:32 | kudlankaW

dík =)

19.01.2013 00:27:21 | lucie.Tee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí