Maminka

Maminka

Anotace: Pro tebe

Moje první vzpomínky,

jsou trochu rozmazané,

ale vím, že jsi to ty,

kdo choval mě jako miminko.

 

Česávala si moje kudrnaté vlásky,

a říkala si, že jsem tvoje princezna.

A já jsem se tak díky tobě cítila!

"Jsem pinčezna!"

 

Držela jsi mě za ruku,

když padala jsem na pusu,

a smála ses na mě

dodávala si mi kuráž.

 

Radila mi jak na kluky,

a naučila mě jak žít.

Dala jsi mi život a

díky tobě vím jak to chodí.

 

Jsi moje sluníčko

v černých myšlenkách,

jsi můj život,

moje jediná osůbka.

 

I když jsme se spolu natrápili,

jen důkaz pravé lásky.

Protože víme, že si odpustíme,

takové jsme byli a budeme.

 

Kdybych o tebe měla přijít,

teď když jsem tak sama,

možná sobectví,

ale žalem bych umírala.

 

Vidím tě, tak jako hadrovou panenku,

a já jsem bezmocná holka,

volám o pomoc z plných plic,

a nevychází ani hláska.

 

Hlava se mi motá,

ztracím pojem reality,

do snů se dívám,

tebe tam hledám.

 

A během noci,

chodím tě kontrolovat,

jak krásně chrápeš,

nic hezčího jsem neslyšela.

 

Ještě máme spolu být,

a naučit se lépe žít,

kdo by nás objímal,

kdybychom neměli jedna druhou.

 

Miluji tě, tím nejsilnějším poutem, a sobecky říkám,

že tě ještě potřebuju a ty tu se mnou musíš být.

Autor Kirsten, 19.01.2013
Přečteno 415x
Tipy 9
Poslední tipující: Skořicová princezna, kudlankaW, Inna M., Robin Marnolli, Miriska, poeta
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kirsten,

vážně nevím, snad za opravdovost pocitů
a také jsem rád, že jsi TU!

Marty

19.01.2013 15:33:16 | kudlankaW

Děkuju, k=ž by to molhi být jen krásné pocity. Ale budiž příčtě budu psát, že psát a ne si vylívat srdíčko..

19.01.2013 15:50:54 | Kirsten

To by bylo skvělé,
máš svolení buditele ,)

19.01.2013 15:51:58 | kudlankaW

,)

19.01.2013 16:15:54 | Kirsten

pěkný.

19.01.2013 06:05:17 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí