Ľudia

Ľudia

Anotace: Toto vzniklo počas jedného z nekonečných čakaní na autobus :D

ľudia

sme ľudia bez cieĺa

bez názvu

bez obsahu

sme iba ľudia

bytosti

v jednom svete

ale každý z nás

žije aj tak osve

sme ľudia

cynici

medici

autori

a právnici

a všetci čakáme na rovnakej stanici

ideme

ponáhľame sa

za cieľmi čo pokladáme za dôležité

ale nie sú

to zistíme keď to budeme mať odžité

ideme nikde

ako v tej piesni

čo keď ju počujem vždy ma tak stiesni




ľudia bez méty

s nepokojom v duši

do cieľa neprídu

a to ma krúši
Autor Elyona, 19.01.2013
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Joe Vai, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no právě. Jsme jen... lidi.

19.01.2013 18:31:46 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí