Překonat, promlčet

Překonat, promlčet

Anotace: O tom co se v člověku nalézá, musí v něm zůstat, bez pomoci. O tajemství, o bolesti bez zbytečného závěru.

Sbírka: Složené z papíru

Nesnaž se ničím
znát, čím se trápím.
Jestliže, mlčím
jen já pravdu vím,
její šíření nesvolím.
V ji budu skrývat dál
aby ji nikdo nepoznal.

Pokaždé mírná,
však častěji krutější,
jediná pravá je silná
sobě nenajde mocnější
ta pravá a jediná
často schovaná je do vína.

Člověkem začíná,
i ve mně a končí,
zdali jsem nevinná
a zlo mi neporoučí
mám vepsané hluboko do srdce
tam skrytá zhyne až v těle umrlce.
Autor exKlarka, 21.01.2013
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí