Pláč sudiček

Pláč sudiček

Pláčou mé sudičky,
že obíhám po své zvrácené dráze života
a se svými společníky hodujeme
torza těl největších básníků v dějinách,
abychom hladovým davům ukázali,
co je to nasycení

Pláčou,
že křtily někoho, kdo bude svlažovat
zoufalé kundy historie rozdvojeným jazykem,
aby v orgasmu přerušily ubohé mollové
ticho durovým výkřikem: „Nenávidím tě!“

Pláčou nad mou osobou,
která jest jedinečným
zrnkem písku v té bohapusté
poušti světa.
Autor Marek Blažíček, 21.01.2013
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: Moniska, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí