Úsměv

Úsměv

Anotace: ...

 

 

Nepřestávejte se usmívat na lidi kolem,

ani když půjdete sami polem.

Úsměv vás nestojí vůbec nic,

ale dáte jím mnohem víc.

 

Můžete popřát dobrý den,

stačí usmát se jen.

Rozdáte i dobrou náladu,

možná, vyřešíte nějakou záhadu.

 

Úsměv je zázračný

a nikterak náročný.

Stoprocentně všem sluší,

když ústy spojí své uši.

Autor dannka, 21.01.2013
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Secretive
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměv stojí méně, než elektřina,
ale dává více světla:-)
RM.

22.01.2013 13:10:24 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí