Omyl

Omyl

Anotace: ***

Že Ti všichni ubližujou?
Že Ti všichni lžou?
Tak proč Tě milujou?

Zkoušíš si hrát na drsňáka,
myslíš si, že všechno víš.
Ale víš co? nevíš nic!

Ona by Tě milovala, se vším
by Ti pomáhala. A ne jen
proto, že Tě má tak ráda.

Mě zbylo mít Tě za kamaráda.
Nic víc v tom hledat nebudu
a seru Ti na tvoje bububu.

Chovej se ke mě jak chceš, nepiš,
nevolej, je to přece tvoje věc. A
ještě jedno měl bys vědět, že mi to nejni jedno.

Nejni mi jedno, že nechodíš do
školy a že nenosíš úkoly. Že se
Válíš pořád doma a přeješ si věčný
koma. Že seš na to sám a chováš
se jak pán.
Autor WoQyX, 22.01.2013
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak, když je to debil, dobře mu tak.

26.06.2013 18:21:12 | Kaitlynn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí