Fantazie

Fantazie

Anotace: .....

Často jsem zamýšlel nad tím, zda fantazii mám?
Jestli už jen duchu na to jenom vzpomínám?
Jako malý jsme v mysli, uměl malovat pohádky.
Dnes bych se asi nejraději vrátil na zpátky.

Chybějí mi slova, která vše uměla pojmenovat.
Dokázala stíny na barvy skrytě proměňovat.

Mé přání tenkrát asi byla nová dobrodružství,
co ze světa her mě nikdy nepropustí.
Tam by se má mysl chtěla aspoň na okamžik vrátit,
chvíle mé nudy bez fantazie si zde zase chvíli krátit.

Však to už prostě dneska možné není,
A má dcera probudí mě z mého snění.
Ona má teď právo všechno krásné prožívat.
Všechno svými obrázky mému starému světu zase otvírat.

Alespoň takto jí chci poděkovat,
A její obrázky nechám pro ní zarámovat.


Uchovám tak její fantazii, a budu hledat místa, kde je ukážu.
Autor snupicek, 22.01.2013
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Douša, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má fajn tátu:-)

23.01.2013 07:13:41 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí