jedním prstem s vyjímkou

jedním prstem s vyjímkou

Anotace: <p>Nem&aacute;m r&aacute;d slovo b&aacute;sně</p> <p>M&aacute;m asi rad&scaron;i...

Nemám rád slovo básně

Mám asi radši básničky

Jako jíní pestré třásně

Navázané na kus dřeva

 

Jako mávátka v časech

Rozhodnutí

Která neděláme z dobré vůle

Co nás žene

 

Ne nutí

Ale říká která strana

Otázkou  zda z leva nebo z prava

Přichází odpovědi

 

Jen ti co ví

Ví kde je pravá pravá

Autor Bolder, 26.01.2013
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: Radhuza, Robin Marnolli, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí