Konverzacce

Konverzacce

Anotace: ...

Pocit viny
sedí
takhle
v temným koutě.

"Pocite,"
ptám se.
"Co se stane,
až jednou odsud
vyženou Tě?"

"To kdybych
mohl
takhle přesně
vědět," ošívá se.

"Nejspíš mne tu
zase najdou
jenom smutně stejně
sedět,
zdá se."
Autor Eclipse, 26.01.2013
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: maliska, Sýkorka07, Já Esther Ruth, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí