pouští

pouští

Anotace: Procházka na celé odpoledne s Fatou a Morgánou

Kromě písku, už nic....

jen přelévání, teplachvění
věčný žár

a noci chladné prosté citů
hvězdám lhostejné

hovořím s dunou o hranách
o rozích uzavřených v čase
o úzkých hrdlech ......

co v přesýpacích hodinách
odbíjejí tu svou sypkou
každou vteřinou

vše je tak neznámé
pocitům oblým
z nádob kde se větry rodí
přelitým

...

a šepot vánku čerstvým stopám

vyčítá...
Autor poetka, 26.01.2013
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai, Sarah, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí