Chci

Chci

Anotace: Chci být krásná, chci být zdravá, chci mít všechna práva. Proč jsou tahle omezení?...

Chci být krásná,
chci být zdravá,
chci mít všechna práva.
Proč jsou tahle omezení?
Protože to správné není!
Není správné chtít tu vládnout,
musíme nejdřív sebe zvládnout.
Musíme nejdřív mistři být
a pak lásku nadělit,
musíme žít v míru
a správně použít svou sílu.
Kdo vládne stále se učí,
a neničí žádnou duši.
Kdo to umí mistr je
a přesto nevládne,
on všechno ví a zná,
není mu potřeba ta vláda.
Nechce nikoho a nic vlastnit
přesto se chce s tebou bratřit.
Že nechápeš a nevíš co to znamená?
Neklekej na svá kolena,
jen se dívej a uč
nebo buď zlý a na své skutky čuč.
Kdo je chytrý ten se učí
jak žít v míru,
v lásce jak nést svou víru.
Autor Pettys, 28.01.2013
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, kytiu
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dobrá myšlenka, (dal bych ale básni jinou formu a víc si s tím pohrál:-)
RM.

28.01.2013 20:22:31 | Robin Marnolli

Díky, je to psané teď a tady od boku, neumím to, ale děkuji :)

29.01.2013 07:39:33 | Pettys

:*

28.01.2013 14:19:02 | kytiu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí